Menukaart

HAPJES


Bordje Klaverblad
10 kaasballetjes met verse tartaarsaus
10 garnaalballetjes met verse tartaarsaus

Huisbereide zeebaars gefrituurd met verse tartaarsaus


VOORGERECHTEN

Kaaskroketjes 1 stuk / 2 stuks / 3 stuks
Garnaalkroketjes 1 stuk / 2 stuks / 3 stuks
Duo van kroket
Tomaat - garnaal (1 stuk)
Carpaccio van rundvlees
Scampi (6stuks)
- van de chef
- met lookboter
- met curry sausje
supplement met frietjes


SOEPEN

Soep van de dag 


VAN BIJ DE SLAGER

Côte à los (2pers)
Filet pur
Steak
Chateaubriand
Lamskroon 

Handgesneden steak tartaar 


ONZE KLASSIEKERS

Varkenswangetjes
Vol-au-vent
Americain préparé garni
Tomaat-garnaal (2 stuks)


UIT DE ZEE

Kabeljauwhaasje op vel gebakken
Gebakken sliptongen (3 stuks)
Scampi 9 stuks
- van de chef
- met lookboter
- met curry sausje


VEGETARISCH

Wokgroenten
Fettucini met olijfolie en boschampignons, truffelextract en parmezaanschilfers 


VOOR DE KLEINTJES

Kipfilet met appelmoes
Balletjes in tomatensaus met frietjes
Spaghetti junior 


SALAD BAR

Salade exotique
Warme geitenkaas met spek
Supplement frietjes


PASTA

Pasta met scampi van de chef
Spaghetti bolognaise 


NAGERECHTEN

 Huisgemaakte Crème Brûlée
Huisgemaakte chocomousse
Dame blanche me chocoladesaus
‍Coupe Advocaat
Coupe Colonel
Surprise verwenkoffie
Kinderijs (1 bol vanille en 1 bol aardbei)