Suggestie Menu's

Maandmenu - 'December'


Duo van wildpaté met ajuinconfituur

OF

Risotto met paddenstoelen, ajuin en Parmezaan

***

Parelhoenfilet met boschampignons, witloof, pepersaus en kroketten

OF

Hertenfilet met Portosaus, appel met veenbes, witloof en amandelkroketten

***

Clafoutis met fruit en yoghurtijs

OF

Irish koffie

***

Menu kan zonder wijnen

Met aangepaste wijnen basic
Met aangepaste wijnen upgrade

Menu Typisch Belgisch


Garnaal- of kaaskroket met koude groentjes
(1 stuk)
OF
Belgische klassieker: tomaat-garnaal


***


Kabeljauwhaasje met groene asperges, jonge bladspinazie en puree
OF
Chateaubriand met saus naar keuze, koude groentjes en frietjes


***


Appeltaart met speculoosijs
OF
Dame Blanche


***


Menu kan zonder wijnen
Met aangepaste wijnen basic
Met aangepaste wijnen upgrade

Suggesties van de chef

VOORGERECHT

Duo van wildpaté met ajuinconfituur
Carpaccio van hert met truffelmayonaise en Parmezaan
Risotto met paddenstoelen, ajuin en Parmezaan

HOOFDGERECHT

Stoofpotje van wild met kroketten 
Hazenrugfilet met Noordkriekbiersaus, gestoofde groenten en kroketten
Parelhoenfilet met boschampignons, witloof, pepersaus en kroketten
Hertenfilet met Portosaus, appel met veenbes, witloof en amandelkroketten

Entrecôte (330gr) vergezeld met koude groentjes en frieten


NAGERECHT

Clafoutis met fruit en yoghurtijs