Suggestie Menu's

Maandmenu - 'Mei'


Witte asperges met kwarteleitjes, mousselinesaus
en gekookte beenham

OF

Meloen met Gandaham en porto

***

Filet van Mechelse koekoek, quinoa met spinazie, aubergine en courgette

OF

Gepocheerde pladijsfilet met gestoofde groenten en aardappelpuree

***

Panna cotta met aardbeien

OF

Irish koffie

……………………..

Menu € 69,00 p.p.

Met aangepaste wijnen:

€ 85,60 p.p

Menu per tafel


Menu Typisch Belgisch


Garnaal- of kaaskroket met koude groentjes
(1 stuk)
OF
Belgische klassieker: tomaat-garnaal


***


Kabeljauwhaasje met groene asperges, jonge bladspinazie en puree
OF
Chateaubriand met saus naar keuze, koude groentjes en frietjes


***


Appeltaart met speculoosijs
OF
Dame Blanche


***


Menu kan zonder wijnen
Met aangepaste wijnen basic
Met aangepaste wijnen upgrade

Suggesties van de chef

VOORGERECHT

Asperges à la Flamande (3 stuks)
Asperges met gerookte zalm (3 stuks)
Aspergesoep
Witte asperges met kwarteleitjes, mousselinesaus en gekookte, beenham
Meloen met Gandaham en porto

HOOFDGERECHT

Asperges à la Flamande (6 stuks)
Asperges met gerookte zalm (6 stuks)
Salade van gemarineerde asperges in citrusvinaigrette
Filet van Mechelse koekoek, quinoa met spinazie, aubergine en courgette
Gepocheerde pladijsfilet met gestoofde groenten en aardappelpuree

NAGERECHT

Panna cotta met aardbeien