Suggestie Menu's
Maandmenu - 'December'
Duo van wildpaté met ajuinconfituur
OF
Risotto met paddenstoelen, ajuin en Parmezaan
***
Parelhoenfilet met boschampignons, witloof, pepersaus en kroketten
OF
Hertenfilet met Portosaus, appel met veenbes, witloof en amandelkroketten
***
Clafoutis met fruit en yoghurtijs
OF
Irish koffie
***
Menu kan zonder wijnen
Met aangepaste wijnen basic
Met aangepaste wijnen upgrade
Menu Typisch Belgisch
Garnaal- of kaaskroket met koude groentjes
(1 stuk)
OF
Belgische klassieker: tomaat-garnaal
***
Kabeljauwhaasje met groene asperges, jonge bladspinazie en puree
OF
Chateaubriand met saus naar keuze, koude groentjes en frietjes
***
Appeltaart met speculoosijs
OF
Dame Blanche
***
Menu kan zonder wijnen
Met aangepaste wijnen basic
Met aangepaste wijnen upgrade
Suggesties van de chef
VOORGERECHT
Duo van wildpaté met
ajuinconfituur
Carpaccio van hert
met truffelmayonaise en Parmezaan
Risotto met
paddenstoelen, ajuin en Parmezaan
HOOFDGERECHT
Stoofpotje van wild
met kroketten
Hazenrugfilet met
Noordkriekbiersaus, gestoofde groenten en kroketten
Parelhoenfilet met
boschampignons, witloof, pepersaus en kroketten
Hertenfilet
met Portosaus, appel met veenbes, witloof en amandelkroketten
Entrecôte (330gr) vergezeld met koude groentjes en frieten
NAGERECHT
Clafoutis met fruit en yoghurtijs