Suggestie Menu's
Maandmenu - 'Mei'
Witte asperges met kwarteleitjes, mousselinesaus
en gekookte beenham
OF
Meloen met Gandaham en porto
***
Filet van Mechelse koekoek, quinoa met spinazie, aubergine en courgette
OF
Gepocheerde pladijsfilet met gestoofde groenten en aardappelpuree
***
Panna cotta met aardbeien
OF
Irish koffie
……………………..
Menu € 69,00 p.p.
Met aangepaste wijnen:
€ 85,60 p.p
Menu per tafel
Menu Typisch Belgisch
Garnaal- of kaaskroket met koude groentjes
(1 stuk)
OF
Belgische klassieker: tomaat-garnaal
***
Kabeljauwhaasje met groene asperges, jonge bladspinazie en puree
OF
Chateaubriand met saus naar keuze, koude groentjes en frietjes
***
Appeltaart met speculoosijs
OF
Dame Blanche
***
Menu kan zonder wijnen
Met aangepaste wijnen basic
Met aangepaste wijnen upgrade
Suggesties van de chef
VOORGERECHT
Asperges
à la Flamande (3 stuks)
Asperges
met gerookte zalm (3 stuks)
Aspergesoep
Witte asperges met kwarteleitjes, mousselinesaus en gekookte, beenham
Meloen met Gandaham en porto
HOOFDGERECHT
Asperges à la Flamande (6 stuks)
Asperges
met gerookte zalm (6 stuks)
Salade
van gemarineerde asperges in citrusvinaigrette
Filet van Mechelse koekoek, quinoa met spinazie, aubergine en courgette
Gepocheerde pladijsfilet met gestoofde groenten en aardappelpuree
NAGERECHT
Panna cotta met aardbeien