Menukaart

HAPJES

Bordje Gentse kop
Bordje kaas en salami
Bordje Klaverblad
Plankje serranoham met graanmosterd, augurkjes en zilverajuin + geroosterd brood
10 kaasballetjes met verse tartaarsaus
10 garnaalballetjes met verse tartaarsaus
Burrata met kerstomaatjes en geroosterd brood
Humus van het huis met grissini 


VOORGERECHTEN

Kaaskroketjes 1 stuk
Kaaskroketjes 2 stuks
Garnaalkroketjes 1 stuk
Granaalkroketjes 2 stuks
Duo van kroketjes
Tomaat - garnaal (1 stuk)
Gandaham met meloen
Bordje gerookte zalm
Carpaccio van rundvlees
Scampi (6stuks)
- van de chef
- met lookboter
- met curry sausje
supplement met frietjes


SOEPEN

Soep van de dag 


VAN BIJ DE SLAGER

Côte à los (2pers)
Filet pur
Steak
Chateaubriand
Lamskroon met portosaus

Steak tartaar 


ONZE KLASSIEKERS

Rundsstoofvlees
Varkenswangetjes
Vol-au-vent
Americain préparé garni
Tomaat-garnaal (2 stuks)


UIT DE ZEE

Kabeljauwhaasje op vel gebakken
Tonijnsteak
Gebakken sliptongen (3 stuks)
Scampi 9 stuks
- van de chef
- met lookboter
- met curry sausje


VEGETARISCH

Wokgroenten
Fettucini met olijfolie en boschampignons, truffelextract en parmezaanschilfers 


VOOR DE KLEINTJES

Kipfilet met appelmoes
Steak junior
Balletjes in tomatensaus met frietjes
Spaghetti junior 


SALADE BAR

Salade exotique
Salade nicoise
Salade tomaat-mozzarella
Warme geitenkaas met spek
Supplement frietjes


PASTA

Pasta met scampi van de chef
Pasta met spekjes en prei
Spaghetti bolognaise 


NAGERECHTEN

Huisgemaakte Tiramisu
 Huisgemaakte Crème Brûlée
Huisgemaakte chocomousse
Tarte Tatin met speculoosijs
Dame blanche me chocoladesaus
‍Coupe Advocaat
Coupe Colonel
Verse fruitsla met vanille-ijs
Vanille-ijs met aardbeien (seizoen)
Surprise verwenkoffie
Kinderijs (1 bol vanille en 1 bol aardbei)
Peuterijs (1 bol vanille of 1 bol aardbei)