Suggestie Menu's

Maandmenu - 'April'


Artisanale kroketten van kalfszwezerik

OF

Asperges met gerookte zalm en mousselinesaus

***

Eendenborstfilet met portosaus, warme groenten en kroketten

OF

Skreifilet met aardappelpuree en romige prei

***

Mousse van mascarpone met crumble van speculoos

OF

Irish koffie

……………………..

Menu € 69,00 p.p.

Met aangepaste wijnen:

€ 85,60 p.p

Menu per tafel


Menu Typisch Belgisch


Garnaal- of kaaskroket met koude groentjes
(1 stuk)
OF
Belgische klassieker: tomaat-garnaal


***


Kabeljauwhaasje met groene asperges, jonge bladspinazie en puree
OF
Chateaubriand met saus naar keuze, koude groentjes en frietjes


***


Appeltaart met speculoosijs
OF
Dame Blanche


***


Menu kan zonder wijnen
Met aangepaste wijnen basic
Met aangepaste wijnen upgrade

Suggesties van de chef

VOORGERECHT

Asperges à la Flamande (3 stuks)
Asperges met gerookte zalm (3 stuks)
Aspergesoep
Artisanale kroketten van kalfszwezerik

HOOFDGERECHT

Asperges à la Flamande (6 stuks)
Asperges met gerookte zalm (6 stuks)
Salade van gemarineerde asperges in citrusvinaigrette
Eendenborstfilet met portosaus, warme groenten en kroketten
Skreifilet met aardappelpuree en romige prei

NAGERECHT

Mousse van mascarpone met crumble van speculoos