Suggestie Menu's

Maandmenu - 'Septenber'


Escargots met kruidenboter

OF

Geroosterde pompoensoep met kruidige crème fraiche

……………………..

Tongrolletjes in saffraansaus met aardappelpuree, prei en garnalen

OF

Ribeye met lookboter, fris slaatje en frietjes

……………………..

Peer met caramelsaus en vanille-ijs

OF

Irish koffie

……………………..

Menu € 69,00 p.p.

Met aangepaste wijnen:

€ 85,60 p.p

Menu per tafel


Menu Typisch Belgisch


Garnaal- of kaaskroket met koude groentjes
(1 stuk)
OF
Belgische klassieker: tomaat-garnaal


***


Kabeljauwhaasje met groene asperges, jonge bladspinazie en puree
OF
Chateaubriand met saus naar keuze, koude groentjes en frietjes


***


Appeltaart met speculoosijs
OF
Dame Blanche


***


Menu kan zonder wijnen
Met aangepaste wijnen basic
Met aangepaste wijnen upgrade

Suggesties van de chef

VOORGERECHT

Escargots met kruidenboter
Geroosterde pompoensoep met kruidige crème fraîche


HOOFDGERECHT

Tongrolletjes in saffraansaus met aardappelpuree, prei en garnalen
Ribeye met lookboter, fris slaatje en frietjes
Beenham in mosterdsaus met krielaardappelen en fris slaatje
Ribbetjes met fris slaatje en gepofte aardappel met lookboter
Tonijnsteak met warme groenten en krielaardappelen
Entrecôte vergezeld met koude groenten, saus naar keuze en frieten/kroketten


NAGERECHT

Peer met caramelsaus en vanille-ijs
Verse fruitsla met vanille-ijs
Vanille-ijs met aardbeien