Suggestie Menu's
Maandmenu - 'Septenber'
Escargots met kruidenboter
OF
Geroosterde pompoensoep met kruidige crème fraiche
……………………..
Tongrolletjes in saffraansaus met aardappelpuree, prei en garnalen
OF
Ribeye met lookboter, fris slaatje en frietjes
……………………..
Peer met caramelsaus en vanille-ijs
OF
Irish koffie
……………………..
Menu € 69,00 p.p.
Met aangepaste wijnen:
€ 85,60 p.p
Menu per tafel
Menu Typisch Belgisch
Garnaal- of kaaskroket met koude groentjes
(1 stuk)
OF
Belgische klassieker: tomaat-garnaal
***
Kabeljauwhaasje met groene asperges, jonge bladspinazie en puree
OF
Chateaubriand met saus naar keuze, koude groentjes en frietjes
***
Appeltaart met speculoosijs
OF
Dame Blanche
***
Menu kan zonder wijnen
Met aangepaste wijnen basic
Met aangepaste wijnen upgrade
Suggesties van de chef
VOORGERECHT
Escargots
met kruidenboter
Geroosterde
pompoensoep met kruidige crème fraîche
HOOFDGERECHT
Tongrolletjes in saffraansaus met aardappelpuree, prei en garnalen
Ribeye met lookboter, fris slaatje en frietjes
Beenham in mosterdsaus met krielaardappelen en fris slaatje
Ribbetjes met fris slaatje en gepofte aardappel met lookboter
Tonijnsteak met warme groenten en krielaardappelen
Entrecôte vergezeld met koude groenten, saus naar keuze en frieten/kroketten
NAGERECHT
Peer met caramelsaus en vanille-ijs
Verse fruitsla met vanille-ijs
Vanille-ijs met aardbeien