Suggestie Menu's
Maandmenu - 'April'
Artisanale kroketten van kalfszwezerik
OF
Asperges met gerookte zalm en mousselinesaus
***
Eendenborstfilet met portosaus, warme groenten en kroketten
OF
Skreifilet met aardappelpuree en romige prei
***
Mousse van mascarpone met crumble van speculoos
OF
Irish koffie
……………………..
Menu € 69,00 p.p.
Met aangepaste wijnen:
€ 85,60 p.p
Menu per tafel
Menu Typisch Belgisch
Garnaal- of kaaskroket met koude groentjes
(1 stuk)
OF
Belgische klassieker: tomaat-garnaal
***
Kabeljauwhaasje met groene asperges, jonge bladspinazie en puree
OF
Chateaubriand met saus naar keuze, koude groentjes en frietjes
***
Appeltaart met speculoosijs
OF
Dame Blanche
***
Menu kan zonder wijnen
Met aangepaste wijnen basic
Met aangepaste wijnen upgrade
Suggesties van de chef
VOORGERECHT
Asperges
à la Flamande (3 stuks)
Asperges
met gerookte zalm (3 stuks)
Aspergesoep
Artisanale
kroketten van kalfszwezerik
HOOFDGERECHT
Asperges à la Flamande (6 stuks)
Asperges
met gerookte zalm (6 stuks)
Salade
van gemarineerde asperges in citrusvinaigrette
Eendenborstfilet
met portosaus, warme groenten en kroketten
Skreifilet
met aardappelpuree en romige prei
NAGERECHT
Mousse van mascarpone met crumble van speculoos